Solutia software de care ai nevoie!

Centru SMS

a fost dezvoltat pentru a veni in intampinarea dvs. pentru a creste eficienta campaniilor dvs. de comunicare cu clientii fideli.

Comunicarea prin mesaje text trimise catre telefonul mobil are ca principal avantaj pentru afacerea dvs. rata de vizualizare a mesajului, de peste 95%. Oamenii isi iau telefonul mobil peste tot, ceea ce inseamna ca puteti ajunge intotdeauna la clientul dvs., cu continutul potrivit, la momentul potrivit. Statisticile arata ca oamenii isi verifica toate sms-urile imediat ce le primesc sau in primele 15 minute de la primire. Succesul fenomenal al telefoanelor mobile ofera potentialul de a deveni primul instrument de comunicare in masa.

Acest centru SMS va ofera libertatea de a va dezvolta si administra singuri campaniile de comunicare catre clientii clientii deja existenti sau catre posibili clienti.

Acest modul este conectat la baza de date din programul de fidelizare a clientilor dvs. sau a altui program si printr-un singur clic puteti trimite SMS-uri la grupul tinta de clienti pentru care aveti un mesaj personalizat.

Software-ul va permite vizualizarea, in orice moment, a statusului trimiterii SMS-urilor planificate.


Pentru a va face o demonstratie cum functioneaza acest Centru SMS si a discuta dezvoltarea unei aplicatii special dedicata afacerii dvs, va rugam sa ne contactati.