Solutia software de care ai nevoie!

SCADA ( abrevierea de la Supervisory Control And Data Acquisition) reprezinta aplicatii software pentru Monitorizare, Control si Achizitii de Date si se aplica pentru optimizarea activitatii operationale in retele industriale. Delisoft este dezvoltator si integrator de solutii SCADA, indiferent de domeniul in care se aplica acestea: productie industriala, energie, petrol si gaze, tratare ape uzate, in transporturi - cai ferate si rutiere, procese HVAC, pompare.

Solutiile noastre software sunt concepute sa comunice cu o gama variata de echipamente, de la cele din generatii mai vechi pana la cele de ultima generatie din domeniul achizitiei automate de date.

Echipa noastra este formata din specialisti experimentati, cu pregatire in proiectarea si implementarea solutiilor tehnologice, sisteme automate si comunicatii, aplicatii cu PLC-uri si PC-uri de tip industrial, aplicatii cu baze de date relationale.

Obiectivele noastre in implementarea solutiilor SCADA vizeaza o mare varietate de aplicatii, pornind de la masini cu control numeric (CNC) pana la automatizari inteligente.

Pentru a discuta in detaliu despre automatizarea echipamentului dvs., va rugam sa ne contactati.

Echipa noastra de specialisti va ofera o evaluare gratuita si cele mai bune idei pentru proiectul dumneavoastra.