Solutia software de care ai nevoie!

In conditiile economice actuale, pastrarea si fidelizarea clientilor a devenit una dintre preocuparile principale ale firmelor. Cerintele clientilor nostri in domeniul fidelizarii, ne-au condus la dezvoltarea unor aplicatii software atat standard, pentru bugete reduse, cat si personalizate conform cerintelor.

Avantajele implementarii unui program de fidelizare a clientilor:

  • atragerea si mentinerea clientilor fideli care vor fi atrasi de ofertele de care pot beneficia prin programul de fidelizare;
  • sporirea profitului: prin implementarea sistemului de fidelizare, clientul va fi tentat sa se reintoarca in locatia dvs, din care rezulta vanzari mai mari, castiguri sporite;
  • recunoasterea pe piata: orice client care este satisfacut de oferta dvs., va fi incantat sa recomande si altor persoane promotiile de care beneficiaza prin programul dvs. de fidelitate;
  • dezvoltarea strategiilor de vanzari: pe baza inregistrarilor din soft puteti vedea care este tranzactia medie, care este cel mai cumparat produs/serviciu, care este numarul mediu de vizite/luna si alte informatii utile in dezvoltarea strategiei de vanzari a firmei dvs.
  • De-a lungul timpului, firma Delisoft a dezvoltat atat aplicatii software personalizate conform cerintelor clientilor precum si aplicatii standard care pot fi usor personalizate pentru activitatea dvs.:

    De asemenea, va putem oferi pe langa aplicatia software dedicata, toata gama de produse si servicii dezvoltarii propriului dvs. program de fidelizare a clientilor: cardurile din PVC, cititoare de coduri de bare/banda magnetica, formulare de inregistrare, mailing, consultanta pentru administrarea programului de fidelizare si cresterea afacerii.

    Daca doriti o aplicatie software pentru fidelizarea clientilor creata special pentru dvs., atunci va rugam sa ne contactati pentru a stabili detaliile tehnice urmand ca pe baza acestora sa va facem o oferta de pret.