Solutia software de care ai nevoie!

Fidelisoft Beauty

este aplicatia standard dezvoltata pentru fidelizarea clientilor din industria de infrumusetare si ingrijire corporala. Prin implementarea acestui program, managerii saloanelor de frumusete pot loializa clientii pe termen lung prin intermediul cardului de fidelitate.

Avantajul principal pentru afacerea dvs. prin implementarea acestui program va fi cunoasterea clientelor, mai exact a comportamentului lor de cumparare, iar pe aceasta baza puteti beneficia de rapoarte generate de software pentru strategiile de loializare ce contribuie la cresterea afacerii dumneavoastra in industria “Beauty”.

Fisa clientului contine urmatoarele campuri:

  • nume si prenume
  • data nasterii
  • telefon
  • email
  • profesie
  • observatii speciale
  • observatii
  • puncte acumulate/cheltuite/disponibile
  • istoric client

Cu ajutorul aplicatiei Fidelisoft Beauty, puteti oferi clientului reduceri de pret prin acumulare de puncte. Relatia intre banii cheltuiti si punctele acordate, dar si intre punctele cheltuite si scazute din nota finala de plata, este stabilita de dumneavoastra.

Programul software este prevazut cu baza de date despre angajatii si departamentele firmei dumneavoastra, respectiv despre produsele si serviciile pe care le comercializati.

In istoricul fiecarei cliente veti avea informatii despre serviciile cumparate de la salonul dumneavoastra., dar si alte informatii care permit servicii personalizate specifice industriei Beauty (de exemplu, programarea clientei la o anume angajata a salonului).

Software-ul este prevazut cu "Alarma" pentru data nasterii si astfel o puteti contacta prin telefon/sms/email pe clienta sarbatorita pentru a-i transmite, odata cu felicitarile dumneavoastra, un voucher-cadou la salonul pe care il conduceti.

Rapoartele generate de aplicatia Fidelisoft Beauty pot fi setate foarte simplu pe criteriile dorite de dumneavoastra pentru fidelizarea clientilor pe termen lung. Acest soft va pune la dispozitie o paleta larga de rapoarte atat pentru fiecare client in parte cat si pentru produsele/serviciile comercializate.


Fiecare raport poate fi generat pentru o anumita perioada de timp care va intereseaza si apoi poate fi salvat.

Ne face deosebita placere sa fim alaturi de dumneavoastra in demararea programului de fidelizare a clientilor si de aceea va oferim doua luni de consultanta gratuita in interpretarea rapoartelor si implementarea strategiilor de loializare pentru cresterea afacerii dumneavoastra in industria Beauty.

Pentru a solicita un demo pentru Fidelisoft Beauty va rugam sa ne contactati.